{"product_id":"ipm-isopropyl-myristate","title":"IPM (Ізопропілміристат)","description":"\u003cp\u003eIPM - легкий безбарвний інгредієнт олійної консистенції, який широко застосовують як носій у косметичних формулах і ароматичних композиціях. Він добре розподіляється і покращує нанесення сумішей. Практично не має запаху, тому суттєво не впливає на ароматичний профіль композиції. IPM також добре підходить для доглядових засобів, надаючи їм шовковистого відчуття та допомагаючи зменшити відчуття важкості, яке залишають деякі олійні інгредієнти.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eБез запаху\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eCAS:\u003c\/strong\u003e 110-27-0\u003c\/p\u003e\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eДокументи\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\u003cul\u003e\n\u003cli\u003e\u003ca href=\"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0999\/2103\/5597\/files\/SDS_ISOPROPYL_MYRISTATE.pdf\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\"\u003eПаспорт безпеки (SDS)\u003c\/a\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003ca href=\"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0999\/2103\/5597\/files\/IFRA_ISOPROPYL_MYRISTATE.pdf\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\"\u003eСертифікат IFRA\u003c\/a\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003e\u003ca href=\"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0999\/2103\/5597\/files\/Alerg_Cosmetics_ISOPROPYL_MYRISTATE.pdf\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\"\u003eКосметичні алергени\u003c\/a\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e","brand":"Esencya","offers":[{"title":"100 g","offer_id":55137129333069,"sku":null,"price":9.95,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"250 g","offer_id":55137129365837,"sku":null,"price":13.95,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0999\/2103\/5597\/files\/Minimalistkroplaserumnabialymtle.png?v=1792579825","url":"https:\/\/esencya.eu\/uk\/products\/ipm-isopropyl-myristate","provider":"Esencya","version":"1.0","type":"link"}