1
/
z
1
IPM (isopropylmyristát)
IPM (isopropylmyristát)
IPM je lehká, bezbarvá složka s olejovitou konzistencí, široce používaná jako nosič v kosmetických formulacích a vonných kompozicích. Vyznačuje se dobrou roztíratelností a schopností zlepšovat aplikační vlastnosti směsí. Je prakticky bez zápachu, takže podstatně neovlivňuje aromatický profil kompozice. IPM se osvědčuje také v pečujících produktech, kterým dodává hedvábný pocit a pomáhá omezit pocit těžkosti, který zanechávají některé olejové složky.
Bez zápachu
CAS: 110-27-0
Dokumenty
Běžná cena
€9,95 EUR
Běžná cena
Výprodejová cena
€9,95 EUR
Jednotková cena
€99,50/kg
Včetně daní.
Poštovné se vypočítá na pokladně.
Množství
Dostupnost vyzvednutí nebylo možné načíst
Sdílet

Customers are saying
4.98 ★ (59)
Verified